30 januari ging het toneelstuk ‘Het Gelukkige Eiland’ naar het gelijknamige boek van Marit Törnqvist in première bij Het KLEIN Toneel. Deze voorstelling kwam tot stand i.s.m. GoodtoKnow Zwijndrecht en in opdracht van KunZt Zwijndrecht, waar Marit haar 30-jarig jubileum viert met een overzichtstentoonstelling. Kaarten voor de voorstellingen zijn hier te koop.

Het verhaal
Op een vlot gebouwd van wrakhout vaart een meisje. Ze is op weg naar de horizon. Maar die is verder dan ze had gedacht. Op een dag ziet ze een bord, midden in de zee. Ze vaart erheen en leest: het gelukkige eiland. Nu weet ze waar ze heen moet gaan. Maar wat als ze ontdekt dat er oneindig veel eilanden zijn? En wat als alle eilandbewoners haar zeggen dat juist hún eiland het gelukkige is?‘

‘Het Gelukkige Eiland’ is een voorstelling (10+) vrij naar het gelijknamige boek van Marit Törnqvist. De voorstelling gaat over geluk en de keuzes die je maakt in de zoektocht naar jezelf. In de voorstelling vormen de beelden uit het met een Zilveren Griffel bekroonde boek ‘Het Gelukkige Eiland’ van Marit Törnqvist het decor voor deze voorstelling.

Bestel nu kaarten voor één van de voorstellingen