Audities voor ‘A Christmas Carol’ bij Het KLEIN Toneel

 

Wij zijn Het KLEIN toneel, een productiehuis in Dordrecht dat garant staat voor verrassende theaterproducties.

 

Wij zoeken mannelijke en vrouwelijk spelers vanaf 10 jaar met een goede zangstem voor de musical ‘A Christmas Carol’.

 

Wij bieden een repetitieperiode van mei 2018 tot december 2018 (met uitzondering van de zomervakantie) waarin je nauw samenwerkt met professionele theatermakers. De voorstelling zal in de periode december 2018 en januari 2019 een groot aantal keer voor publiek gespeeld worden.

 

‘A Christmas Carol’ naar het boek van Charles Dickens vertelt het verhaal van Scrooge, de norse vrek in het Londen van de 19e eeuw. Op kerstavond is heel Londen in de greep van de lkerstgedacht, maar Scrooge niet. Hij vindt Kerstmis ‘lariekoek’. Geld voor de armen, vrije dagen met kerst, gezellig samen zijn met de familie, het is niet aan hem besteed. Scrooge trekt zich terug in zijn huis. Daar krijgt hij bezoek van de geest van zijn voormalig compagnon Jacob Marley die zeven jaar geleden overleden is. Hij waarschuwt Scrooge dat hij zijn leven moet beteren, omdat hij zelf momenteel moeten boeten omdat hij in zijn leven nooit om anderen gegeven heeft. De droom die Scrooge die nacht heeft zal zijn leven voorgoed veranderen.

 

Voor ‘A Christmas Carol’ worden openbare audities gehouden waar iedereen van 10 jaar of ouder zich voor kan aanmelden. Aan de geselecteerde spelers wordt een spelersbijdrage gevraagd van €395,-. De audities vinden plaats op maandagavond 26 maart en maandagavond 9 april 2018 bij Het KLEIN Toneel in Dordrecht.

 

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Het KLEIN Toneel neemt dan contact met je op.

 

[contact-form-7 id=”5727″ title=”Inschrijfformulier audities A Christmas Carol”]

© 2016 het klein toneel - alle rechten voorbehouden